banner359

Seri Motosiklet Hırsızı Yakalandı

30 Mayıs 2017 Salı 17:49 2017-05-30 17:59:41
Seri Motosiklet Hırsızı Yakalandı

 İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri son zamanlarda motosikletleri çalan hırsızı yakaladı. Evine düzenlenen operasyonla yakalanan hırsızın evinde motosikletler ve motosiklet parçaları ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre; yaklaşık bir aydan bu yana motosiklet hırsızlık olaylarının şüphelisi G.K.’yı takibe aldı. Dün öğle saatlerinde yine motosiklet çalan G.K. isimli hırsız evine götürdüğü sırada yakalandı.
9 MOTOSİKLET ÇALIP PARÇALAMIŞ
Hırsız gencin Yenimahalle Bahtiyar sokaktaki ikametinde arama yapan ekipler şoke oldular. Ekipler, evin odalarında motosiklet parçaları ve parçalanmak üzere motosikletler ele geçirdiler.
HARÇ KARMA MAKİNESİ BİLE ÇALMIŞ
Evde yapılan detaylı inceleme de 3’ü parçalanmak üzere 6’sı parçalanmış halde 9 adet çalıntı kaydı bulunan motosiklet bulundu. Harç karma makinesinin de ele geçirildiği operasyonda hırsızlık ve motosiklet parçalama da kullanılan malzemeler ele geçerildi.
Azılı hırsız G.K. gözaltına alındı. 
Olayla alakalı tahkikat sürüyor.                        

Son Güncelleme: 30.05.2017 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<