banner359

Seri Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

01 Haziran 2017 Perşembe 11:34 2017-06-01 11:36:57
Seri Motosiklet Hırsızları Tutuklandı

Son zamanlarda ardı ardına yaşanan seri motosiklet hırsızlığını yapıp motosikletleri parçalarken yakalanan şahıs, yakalanıp sorgulanırken suç ortağını da itiraf etti. Yakalanan iki hırsızda çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.
Edinilen bilgilere göre, motosiklet hırsızlığı olaylarının son zamanlarda artması üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yaklaşık bir aydan bu yana motosiklet hırsızlık olaylarının şüphelisi G.K. takibe alındı. Hırsızlık şüphelisi G.K. yine bir motosiklet çalarak evine götürdüğü sırada yakalandı.
9 MOTOSİKLETİ ÇALIP PARÇALAMIŞ
Hırsızlık zanlısının Yenimahalle Bahtiyar sokaktaki ikametinde arama yapan ekipler şoke oldular. Ekipler, evin odalarında motosiklet parçaları ve parçalanmak üzere olan motosikletleri ele geçirdiler. Evde yapılan detaylı incelemede 3´ü parçalanmak üzere 6´sı parçalanmış halde 9 adet çalıntı kaydı bulunan motosiklet bulundu.
GÖZALTINDA KONUŞTU
Yakalanarak gözaltına alınan G.K., sorgulamada hırsızlık suçunu tek başına işlemediğini, ortağının olduğunu söyleyerek İ.A. isimli şahsın da suça iştirak ettiğini açıklaması üzerine emniyet ekipleri şahsı bulmak için çalışma başlattılar. İ.A.’da Emniyet Karakol ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Seri motosiklet hırsızlıkları şüphelileri G.K. ile İ.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. 

Son Güncelleme: 01.06.2017 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<