banner359

Sessiz Katil Faciası

30 Ocak 2017 Pazartesi 11:08 2017-01-30 11:13:40
Sessiz Katil Faciası

 İstanbul´dan ziyarete geldiği annesinin evinde, annesiyle birlikte karbonmonoksit gazından zehirlenen oğul hastanelik oldu. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan anne ve oğlunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Edinilen bilgilere göre; 57 yaşındaki Muzaffer B. geçtiğimiz gün İstanbul´un Esenler semtinden İnegöl´e gelerek annesinin de yaşadığı akrabalarını ziyarete geldi. Muzaffer B., İnegöl´ün Orhaniye mahallesi Türker sokaktaki iki katlı ahşap binanın birinci katındaki annesi ile birlikte zaman geçirmeye başladı.

GECE UYUDULAR SABAH UYANAMADILAR

Gece saatlerinde iddiaya göre sobayı yakan Muzaffer B. annesi 83 yaşındaki Muazzez B. ile birlikte aynı odada uykuya daldılar. Sabah saat 10.00 olduğunda Anne-oğlunun uyanmadığını fark eden üst kattaki akrabaları aşağı indiklerinde şoku yaşadılar. Anne ve oğlunu hareketsiz bir şekilde yattığını gören akrabaları durumu 112´ye bildirdiler.

Dumandan zehirlendikleri iddia edilen anne ve oğlu olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Acil serviste tedaviye alınan anne ve oğlunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

SEVK EDİLDİ

Sağlık durumları kritik olan Muzaffer B. ve annesi Muazzez B. Bursa Osmangazi Aritmi Hastanesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 30.01.2017 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<