Sevgilisinin evinde kabusu yaşadı!

16 Eylül 2018 Pazar 17:05
Sevgilisinin evinde kabusu yaşadı!

İnegöl'de gittiği evde erkek arkadaşının uyuşturucu almaya zorladığı öne sürülen Rabia U. (19), kaçmak için pencereden atlayınca yaralandı.

banner380

Olay, dün gece Osmaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Muhammed K. (26) bir apartmanın birinci katında birlikte alkol aldığı kaz arkadaşı Rabia U.'ya iddiaya göre uyuşturucu alması için teklifte bulundu. Teklifi reddeden genç kızla erkek arkadaşı arasında tartışma çıktı. Rabia U., kendisini uyuşturucu almaya zorlayan Muhammed K.'den kurtulmak için pencereden atladı. 3 metre yükseklikten düşen Rabia U. yaralandı. ​Rabia U., çevre sakinleri tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan genç kızın düşme sonucu burnunda ve kolunda kırıklar oluştuğu belirlendi.  Genç kızın şikayeti üzerine polis ekipleri Muhammed K.'yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<