Sıcaktan bayıldılar!

29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:04 2019-05-29 18:50:43
Sıcaktan bayıldılar!

Geri dönüşüme dikkat çekmek için gerçekleştirilen sıfır atık yürüyüşü sonrası yapılan protokol konuşmalarının uzaması nedeniyle öğrenciler sıcaktan bayıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde başlatılan sıfır atık projesine dikkat çekmek için İnegöl’de bulunan anaokulu öğrencilerin katılımıyla belediye ek hizmet binası önünden Atatürk Anıtı’na kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Atatürk Anıtı önünde yapılan protokol konuşmalarının ardından öğrencilere ödülleri verilerek program son buldu.

banner380

SICAKTAN BAYILDILAR

Katı atıklara dikkat çekmek için küçük çocuklara poşet ve benzeri kıyafetler giydirilirken, gölgede 27, güneş altında 35 dereceden fazla sıcağın altında bekletilen çocuklar teker teker bayılmaya başladı.

KARTONLARLA SERİNLEMEYE ÇALIŞTILAR

Aşırı sıcağın altında bekleyen veliler ve anasınıfı öğrencileri serinlemek için ellerindeki karton afişler serinlemeye çalıştılar.



 

Son Güncelleme: 29.05.2019 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<