banner359

Silahlı çatışmada ölen genç defnedildi

28 Ağustos 2019 Çarşamba 15:17 2019-08-28 16:10:02
Silahlı çatışmada  ölen genç defnedildi

İnegöl'de iki grup arasında, borç-alacak yüzünden çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Alper Cin, toprağa verildi. Devlet Hastanesinde tedavisi süren baba Ahmet Cin, ambulansla çocuğunun cenazesine götürüldü.


Edinilen bilgilere göre olay, Sinanbey Mahallesi'nde meydana geldi. Kerem A. ve oğlu Kenan A., iddiaya göre, daha önce borç olarak verdikleri parayı almak üzere, Ahmet C.'nin araç kiralama işi yaptığı dükkana gitti. Burada baba- oğul ile Ahmet C. arasında tartışma başladı. Tartışma, dükkandaki çalışanlar ve Ahmet C.'nin oğlu Alper C.'nin de dahil olmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Olayda Ahmet C., Alper C., Yaşar A., Kenan A. ve Kerem A., silahla vurularak, yaralandı. İhbarla gelen sağlık görevlileri, 5 yaralıyı ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 
Alper Cin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Son Güncelleme: 28.08.2019 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<