banner359

Silahlı saldırı

31 Mayıs 2019 Cuma 19:33
Silahlı saldırı

İnegöl de meydana gelen olayda motosikletiyle beraber seyir eden sürücüsü Selahattin Bediz(41), kimliği belirsiz sürücü tarafından bacağından vuruldu.

Edinilen bilgilere göre; olay Bursa-Ankara karayolu üzeri Avarlar Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Karayolu üzerinden Orhaniye mahallesine 10 JA 279 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan sürücü  Selahattin Bediz, trafik sıkıştığı sırada yol verme yüzünden henüz ismi bilinmeyen otomobil sürücüsü ile tartıştı. Yol açılınca tartışma sona erip trafik seyrettiği sırada, kimliği belirsiz sürücü tarafından Selahattin Bediz ayağından vuruldu. Yaralandığını olay yerinden yaklaşık 500 metre uzaklaşınca öğrenen motosiklet sürücüsü durumu 115’e bildirdi.

Yaralı olay yerine gelen emniyet ekiplerine, kanlar içinde olmasına rağmen kaçan şüpheli sürücünün bulunması için yardımcı oldu. Olay yerini gösteren yaralı, daha sonra 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<