banner359

Sinan Yağmur İnegöl AVM'de hayranlarıyla buluştu!

15 Ağustos 2016 Pazartesi 16:34 2016-08-15 16:41:16
Sinan Yağmur İnegöl AVM'de hayranlarıyla buluştu!

 İnegöl AVM’de büyük ilgi gören imza günleri devam ediyor. Hafta sonu hayranlarıyla buluşan Sinan Yağmur hayranlarıyla buluşup imza dağıtıp bol bol fotoğraf çektirdi.

5 yıldır eğlencenin merkezi olan İnegöl AVM her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da dopdolu! Etkinlikleriyle ziyaretçileri için alışverişi keyfe dönüştürürken 7’den 70’e herkese hitap eden İnegöl AVM,  imza günleriyle de ünlü yazarları sevenleriyle buluşturuyor. 

25 Temmuzda başlayan ve 25 ağustosa kadar devam edecek olan kitap fuarında her hafta sonu farklı yazarlar. Temiağa Demir, Asena Gülsüm güneş, Kahraman Tazeoğlu’nun ardından Sinan Yağmur İnegöl AVM’de imza dağıttı!  “Aşkın Gözyaşları”, “Aşkın 7 Hali” kitaplarının ünlü yazarı Sinan Yağmur 17.00’dan akşam 21.00’a kadar İnegöl AVM’de imza dağıtıp hayranlarıya bol bol fotoğraf çektidi. 

Renkli ve bol keyifli bir hafta sonu İnegöl AVM’deydi! İnegöl AVM’de sürpriz bitmiyor. Canan Tan 20 Ağustos Cumartesi günü İnegöl AVM’de olacak. Kitap severlere duyurulur.  

Son Güncelleme: 15.08.2016 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<