banner359

Siyasette özlenen tablo İnegöl'de yaşandı‏

.

26 Aralık 2014 Cuma 10:21 2014-12-26 10:25:19
Siyasette özlenen tablo İnegöl'de yaşandı‏
 AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, kısa bir süre önce MHP İlçe Başkanlığı görevine atanan Müfit Besler ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP’yi ziyaret eden heyeti, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. ÖNEMLİ OLAN İNEGÖL’DÜR Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İnegöl’de siyaset yapıyoruz. Dün olduğu gibi bugün ve yarında birlikte olacağız. Kimi zaman fikir ayrılıklarımız olabilir, farklı şeyler düşünebiliriz. Ama önemli olan İnegöl’dür. Çoğu zaman ortak hareket edebiliriz. İstişareler yapabiliriz. Her seçim döneminde de kazasız belasız, seviyemizi hiç düşürmeden birbirimizi saygı çerçevesinde siyaset yapıldı. Ölçümüzü kaçırmadık. Seçimden sonra da diğer partili arkadaşlarımızla aynı mekanlar da bulunup, sohbetler ettik. Hem düğünde hem cenaze de bir araya geldik. Bu İnegöl’ün güzelliğidir” dedi.

BESLER’E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, öncelikle Besler’e başsağlığı dileyerek, “Müfit Besler kişiliği ile sevilen, yaptığı işlerle de takdir toplayan ve camiamızda da her zaman saygı gören büyüğümüz. MHP’nin misyonunu halkımıza anlatırken, paylaşmacı ve nezaket kuralları gereği üslup kullanıyor olması bizi de son derece memnun etmiştir. Ortak paydamız Bursa, İnegöl’dür. Tek vatanımız Türkiye. Şanlı bayrağımız altında gurur ve şerefle yaşıyoruz. Siyasi partiler politika üretirler, ürettikleri politikalarla milletin huzuruna giderler. Millet ne takdir ediyorsa sandıktan o sonuç çıkar. Biz özellikle yerelde, kardeşlik hukuku içerisinde yapacağımız işleri danışarak harekete geçiriyoruz. Belediye Başkanımız, meclis toplantılarında konuları istişareli bir şekilde oy birliği ile karara bağlıyor. İnegöl’ün faydası olan her şey de ortak imzamız bulunması gerekiyor. Aynı duygu ve düşüncelerle böyle engin bir tecrübenin bize her zaman faydalı olmasını arzu ediyoruz Müfit ağabeyin. Çarşı esnafı olması bir spor adamı olması, üretken siyaset adamı olması şehrimize daha çok şey katacak. Milletimizin bizden beklediği tek şey; siyaset yapın ama birbirinizden ayrılmayın. Bize bırakılan bu mirası bizden sonrakilere de bırakmak zorundayız. Beraber başaramayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

UZLAŞMALI SİYASET

2015 genel seçimlerinin yaklaştığını aktaran Şahin, “Seçimlerde de uzlaşmacı siyaset anlayışıyla, ilçemizdeki siyasi havayı hep beraber teneffüs ederiz. Milletimizin tercihine hepimizin boynu kıldan ince. Kime görev verilirse o görevini yapacak. İyi işlerde desteklemek, yanlış işlerde de ket vurmak hepimizin görevi. Muhalefetin bir görevi daha var, eksiklikleri görerek ikaz etmek.” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Müfit Besler’e çiçek takdim ederken, Besler ise Milletvekili Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel’e çiçek takdiminde bulundu.




Son Güncelleme: 26.12.2014 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<