banner359

Son yolculuğuna uğurlandı

29 Ağustos 2019 Perşembe 13:45 2019-08-29 16:44:32
Son yolculuğuna uğurlandı

Dedesiyle birlikte balık tutmak için gittiği Boğazköy barajına düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Suriye uyruklu çocuğun cenazesi toprağa verildi. Çocuğun ölmeden önce çekilen son görüntüleri ortaya çıktı. Dedesi tarafından cep telefonuyla kayda alınan görüntülerde çocuğun oyun oynadığı görülüyor

Alınan bilgilere göre; Boğazköy barajına dedesi Mervan Muhammed Aga (55) ile birlikte balık tutmaya giden 9 yaşındaki Suriye uyruklu Halil El Halil, tuvaletini yaptıktan sonra elini yıkamak için barajın kenarına yaklaştı. 

Elini yıkamak için eğildiği sırada küçük çocuk suya düştü. Dede torununu kurtarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Çocuk, suların derinliklerinde kayboldu. Olay yerine 112, Jandarma ve itfaiye ekipleri çağrıldı. 

Sularda kaybolan çocuğun cesedinin çıkarılması için Mudanya Emniyet Müdürlüğü deniz polisine haber verildi. Aramalar sonucunda dalgıç polisler düştükten 3 saat sonra çocuğun cansız bedenine ulaştı. Bu sırada gözyaşı döken küçük çocuğun dedesi ile yakınları balık malzemelerini baraja attı. 

İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırılan küçük çocuğun cenazesi savcılık incelemesinin Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Buradan yapılan otopsinin ardından cenaze ailesine teslim edildi. İnegöl’e getirilen küçük çocuğun cenazesi öğle namazı sonrası Urgancılar Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Mahmudiye Mezarlığında toprağa verildi. 

Bu arada elini yıkadığı sırada dengesini kaybederek, suya düşen küçük çocuğun suya düşmeden önce çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Dedesi tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerinde baraj kenarındaki oltalarla oynadığı görülüyor. Görüntüler ise yürek burktu.

Son Güncelleme: 29.08.2019 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<