banner359

Son yolculuğuna uğurlandı

19 Mart 2020 Perşembe 12:38 2020-03-19 15:50:59
Son yolculuğuna uğurlandı

Evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden İnegöl Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara için Belediye önünde tören düzenlendi.
Törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile Belediye çalışanları katıldı.


Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, " Değerli hocamızı, abimizi, hem belediye meclis üyesi olarak hizmet etmiş, hali hazırda da görevine devam eden bir büyüğümüzü kaybetmenin acısı ve üzüntüsü içindeyiz. Ahmet hocanın ben de ayrı bir yeri var. Kendisini 11 yaşında İmam Hatip Lisesinde tanıdım. Hocamızdı. İlahi gurubunu kendisi çalıştırdığı için bizde özel, ayrı bir yeri vardı. Kaderi ilahi daha sonra o meclis üyesi, bizde belediye başkanı olarak beraber çalışma imkanına sahip olduk. Alper kardeşimizle de aynı şekilde devam ediyordu Başkan vekili olarak. Çok disiplinli. Tanıyanların çok yakinen bildiği bir isim. Dediğim gibi söylenecek çok fazla söz yok. Burası her şeyi söylüyor zaten. Allah nur içerisinde yatırsın. Biz onun iyi insan olduğuna Allah için şahidiz. Dürüst, ahlaklı, kaliteli, bildiği doğruları söylemekten asla taviz vermeyen, çok dik bir insandı Ahmet hoca. Değerli bir insandı. Hem de çok değerli bir büyüğümüzün evladıydı. Onu da buradan rahmetle analım. Hem onu hem de tüm geçmişlerimizi. Hepimizin başı sağ olsun. Böyle bir anda benim de burada olmam gerekiyordu. Ben hocamızın yakınlarına, ailesine, başta hanımefendi olmak üzere, evlatlarına, tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Cenab-ı Hak mekanını Cennet eylesin. Allah bize de onun gibi güzel sözleri arkamızdan sarf ettirmesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Müftü İsmail Hatipoğlu, helallik isteyerek dua etti.
Törenin ardından cenaze İshakpaşa camiine götürüldü.
Kara'nın cenazesi cenaze namazının ardından götürüldüğü Orhaniye mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 19.03.2020 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<