banner359

Sonuna kadar gideceğiz

26 Eylül 2019 Perşembe 18:18
Sonuna kadar gideceğiz

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme tur maçında deplasmanda 4-1 mağlup ettiğimiz Erzin Spor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Güldüren, yaptığı açıklamasında şunları söyledi, "Öncelikle güzel bir oyun ve skorla kupa maçını kazandığımız için son derece mutluyum. Ligde fazla süre alamayan arkadaşlarımızı Erzin maçında görme şansını yakaladık. Gerçekten verilen fırsatı iyi değerlendirdiler. Öncelikle hepsine tekrar teşekkür ediyorum.  Sahada inanılmaz derecede iyi bir mücadele örneği vardı. Daha öncede söylediğim gibi kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu arada bilindiği gibi Erzin maçına gelen taraftarlarımız trafik kazası geçirmişti. Ben taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her şeyden önce can güvenliği ve sağlık gelir. Yaralanan taraftarımıza da acil şifalar diliyorum. Artık kupa maçı geride kaldı. Hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Hacettepe maçı hazırlıklarına başladık. İnşallah bu maçı kayıpsız kapatarak yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Sancaktepe maçında olduğu gibi taraftarlarımızın desteğini aynı şekilde bekliyoruz. İnşallah güzel bir galibiyet alarak, taraftarlarımızın stattan mutlu bir şekilde ayrılmasını sağlayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<