banner359

Sürücülere bayram şekeri

20 Ağustos 2018 Pazartesi 15:11 2018-08-20 15:51:00
Sürücülere bayram şekeri

İnegöl'de İnegöl Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu, Karayolunu kullanan araçların sürücülerine kurban bayramı öncesi şeker dağıttı. Çocuklara da hediyelerde bulunan Seyitoğlu, sürücülere hayırlı yolculuk diledi.
 Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin ile birlikte Bursa-Ankara karayolu üzerinde yapılan uygulamada sürücülere bayram şekeri, çocuklara ise hediyeler takdim etti.
Sürücüler, protokol üyelerine teşekkür ettiler.
Uygulamayla alakalı konuşan Kaymakam Vekili Suat Seyitoğlu, “İç işleri bakanlığımızca Türkiye genelinde uygulanan uygulama kapsamında bizde Bursa-Ankara illerini birbirine bağlayan yolu kullanan sürücülerimize bayram şekeri ikram ettik. Araçlardaki çocuklara da hediyeler takdim ettik. Güvenli trafikle mutlu bir bayramı yaşamak için farkındalığı oluşturmak istedik. Trafik kazalarını en aza indirmek için bu uygulamayı yapıyoruz. Sürücülerimize bilgilendirici broşürler dağıttık. Tüm milletimize hayırlı bayramlar diliyoruz” dedi.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, tüm sürücülere güvenli yolculuklar dileyerek, vatandaşların bayramını kutladı.
 

Son Güncelleme: 20.08.2018 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<