banner359

Taban'a coşkulu karşılama

13 Ocak 2019 Pazar 21:25 2019-01-14 11:59:01
Taban'a coşkulu karşılama

AK Parti Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtım töreninde adı açıklanan İnegöl Belediyesi Başkan Adayı Alper Taban, İnegöl’de coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. 
Taban, İtfaiye kavşağında AK parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve kalabalık partililer tarafından meşaleler yakılarak coşkuyla karşılandı.
Partililerle tokalaşıp, kucaklaştıktan sonra ilk adaylık değerlendirmesini yapan Başkan Adayı Alper Taban, “Genel Başkan Vekilimiz Numan Kurtulmuş, ismimizi açıklayarak adaylığımızı kamuoyuna duyurdu. İnegöl’ü inşallah bulunduğu yerden çok daha güzel yerlere getirebilmek için mücadele vereceğiz. Allah nasip ederse seçimlerden alnımızın akıyla çıkıp, ondan sonraki süreçte İnegöl’e gerçekten tüm güzellikleri yaşatmak istiyoruz. Rabbim, hakkımızda hayırlısıyla bize adaylığı nasip etti. Tüm aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Mesele başkan olmak değil, beraber olabilmekti. Bunu başardığımızı düşünüyorum. İnşallah rabbim bizleri muvaffak kılsın, mahcup etmesin. Seçim çalışmalarına başladık. Adaylığımız açıklandığında Bursa’da duamızı yapıp, çalışmalarımıza devam ettik. Zaten bu kadrolar yoğun bir şekilde çalışıyor, inşallah bundan sonrada böyle olacak. Tüm vatandaşlarımızın dua ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 14.01.2019 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<