Taban’dan Maliye Piyango Maçına Davet

08 Kasım 2018 Perşembe 19:19
Taban’dan Maliye Piyango Maçına Davet

İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, Voleybol Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor’un Pazar günü oynayacağı Maliye Piyango karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada voleybola gönül vermiş tüm sporseverleri maça beklediklerini söyledi.

Bursa’nın Efeler ligindeki tem temsilcisi İnegöl Belediyespor Pazar günü kendi sahasında önemli bir maça çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımının zorlu müsabakası öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak Maliye Piyango ile oynanacak karşılaşmaya ilçedeki tüm sporseverleri davet etti.

11 KASIM PAZAR SAAT:16.00
Salon sporlarına olan ilginin artmasına vesile olan parkenin prensleri, ligin 5. Haftasında Maliye Piyango’yu İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda konuk edecek. 11 Kasım Pazar günü saat 16.00’da kritik bir maça çıkacak Belediyespor Voleybol takımı sahadan mutlak galibiyet ile ayrılmak istiyor.

banner380

İNEGÖL’ÜN YÜKSELEN DEĞERİ BELEDİYESPOR
Belediyespor Voleybol takımının oynayacağı zorlu Maliye Piyango maçı öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Taban; “İnegöl’ün yükselen marka değerlerinden birisi olan Belediyespor her açıdan gelişmeye devam ediyor. Artık bir Belediyespor gerçeği var. Voleybolda her yıl bir tık üst seviyeye geçtiğimize şahit oluyoruz. Voleybolda A takımımız Efeler Ligi’nde mücadele verirken, voleybol 2. Liginde ise gelişim takımımız İnegöl Belediyespor tamamı altyapıdan oluşan kadrosuyla mücadele ediyor. Temsilcilerimiz ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Bizim yegane amacımız salon sporlarına olan ilgiyi daha da arttırmak. Belediyespor olarak artık İnegöl’de bu alanda önemli bir boşluğu doldurduğumuza inanıyoruz. Yönetiminden, oyuncusuna ve teknik ekibine kadar Belediyespor her şeyin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.

FİLEDE RAKİP MALİYE PİYANGO 
Efeler Liginde mücadele eden Belediyespor voleybol takımının pazar günü saat 16.00’da Maliye Piyango’yu konuk edeceğini ifade eden Taban, “Sezonun 5. haftasında kendi seyircimiz önünde zorlu bir mücadele vereceğiz. Seyircimizin de desteği ile rakibimizi İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz. İlk 4 haftada istediğimiz sonuçları aldığımızı söyleyemeyiz. Geçen hafta Halkbank’a deplasmanda yenildik. Rakibimiz Maliye Piyango’da kendi sahasında Galatasaray’a mağlup oldu. İki takımda geçen haftanın telafisini yapmak için sahaya çıkacak. İki takım içinde zor bir maç olacak. Ligde zayıf bir takım yok her maçın atmosferi farklı oluyor. O yüzden her maça final gözüyle bakıyoruz. Güzel bir maç olacağına eminim. Onlar da galip gelmek isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile Maliye Piyango’yu İnegöl’den eli boş göndermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taban son olarak; “Pazar günü oynanacak olan bu önemli karşılaşmaya tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz. Voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak yer alan sporsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<