banner359

Taban’dan Şampiyonluk Maçı Öncesi Moral Ziyareti

08 Şubat 2018 Perşembe 17:15 2018-02-08 17:32:42
Taban’dan Şampiyonluk Maçı Öncesi Moral Ziyareti

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alper Taban, Voleybol 2. Lig 2.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor’u ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl Kapalı Spor Salonu’nda antrenör Serkan Sezer nezaretinde Cumartesi günü saat 13.00’da İnegöl’de grup lideri Maliye İhtisas ile oynayacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor voleybol takımını ziyaret etti. Belediyespor Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı ziyarette, Başkan Taban hafta sonu oynanacak karşılaşmayı kazanmaları halinde grup şampiyonluğunu ilan edecek Turuncu Lacivertli ekibe başarılar diledi.

SİZLERLE BU MUTLULUĞU YAŞAMAK İSTİYORUM
Ziyaret sırasında sporculara tatlı ikramında bulunan Alper Taban, burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün sizleri ziyaret etmek istedik. Önemli bir maça çıkacaksınız. Her maç önemli. Önemsiz maç yok ama inşallah bu maçı da alırsak, daha sağlam ve emin adımlarla sonunu getireceğimizi düşünüyoruz. Azami gayretinizi ortaya koyacağınızdan şüphemiz yok. Bugün destek olmak adına yönetici arkadaşlarımızla buradayım. Lig başladığından beri sürekli çizginizi bozmadan güzel başarılar alıyorsunuz. İnşallah Cumartesi günü oynayacağınız maçı alıp grup şampiyonluğunu ilan edersiniz. Sizlere güveniyoruz. Sizde kendinize güvenin. Bu güç ve enerji sizlerde var. Yönetici arkadaşlarımız çok gayretliler. Onu söyleyeyim. Hakikatten her fırsatta konuları getiriyorlar. Şöyle yapmalıyız, böyle yapmalıyız diyorlar. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah maçta bende burada olmaya gayret edeceğim. Sizlerle bu mutluluğu yaşamak istiyorum.”

Son Güncelleme: 08.02.2018 17:32
Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<