banner359

Taban:Herkes işini yapacak

02 Ağustos 2019 Cuma 14:26
Taban:Herkes işini yapacak

Her Kurban Bayramında İnegöl’de yaşanan kaçak kıyma çekimlerine kasaplar tepki gösterirken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da uyarlarda bulundu.


Konu hakkında basın mensuplarının sorusuna cevap veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Başka yerde çalışıyorum ama ek gelir olsun diye şunu yapıyorum. Pratikte doğru olarak gözükebilir ama doğru değil. Çünkü bununla alakalı bir belgeniz yok yeterliliğiniz yok. Bunu esnaf ile rekabet edecek şekilde getirebilirseniz sıkıntıdır. Evinizde kendi kıymanızı çekebilirsiniz ama bunu ticarete döktüğünüzde bu doğru değil.  Bunu ilgili arkadaşlarımız yapacak. Kasap, kasap ile alakalı işlemlerini yapacak, konfeksiyoncu, konfeksiyon ile alakalı işini yapacak eczacı eczacılığını yapacak. Birbirimizin hak ve hukukuna dikkat edeceğiz. Bununla alakalı zabıta müdürlüğümüz direk olarak işlem yapacaktır. Biz bunla alakalı bunu söylememiz bile garip durum, bu zaten böyle olmak zorunda. Herkes kendi işini yapacak. Bakkal ruhsatım varsa bakkal işini yapacağız. Bununla alakalı üzerine gideceğiz. Bizim bu harman içerisinde bu alışveriş trafiği içerisinde esnafımızın kazançlı olmasını istiyoruz. Vatandaşımızın da bu alışverişi huzur içerisinde güvenilir noktalardan yapmasını istiyoruz.  Esnafımızın da vatandaşımızın da bu konuda bizlere destek vermesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<