banner359

Tamirciye kızdı motosikletini ateşe verdi

23 Ocak 2017 Pazartesi 16:46 2017-01-23 16:50:46
Tamirciye kızdı motosikletini ateşe verdi

 İnegöl’de meydana gelen ilginç olayda, çalıntı motosikletin yakıldığı ihbarını alan emniyet ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldular. Motosiklet tamircisine sinirlenen mobilyacı 20 bin lira değerindeki motosikleti ateşe verdi.

Edinilen bilgilere göre; Motosiklet tutkunu mobilyacı Adem Y., İzmir’deki bir tamirciye 1991 model motosikletini tamir için gönderdi. Bir süre sonra İnegöl’e gönderilen motosikletine kavuşan mobilyacı, motosikletini incelediğinde şoke oldu. Motosikletine ikinci el malzemelerin monte edildiğini gözlemleyen motosiklet tutkunu mobilyacı, sinirlendi.
DERE KENARINDA YAKTI
3 silindir özel yapım motosikleti hafif ticari aracının arkasına koyan mobilyacı yola koyuldu. 
OSB Arıtma tesisi mevkiindeki dere kenarına motosikletini indiren mobilyacı, tamirciye sinirlendiği için benzin döküp motosikletini ateşe verdi.
DEREYE ATTI
Öfkeli mobilyacı daha sonra alev alev yanan motosikletini derenin içine attı.
Olayı gören bir vatandaşlar durumu emniyet ekiplerine bildirdiler. İhbarı “çalıntı motosikleti yakıyorlar” şeklinde alan emniyet ekipleri olay yerine giderek duruma el koydular.
Yapılan araştırmalar sonucunda motosikletini yakan mobilyacıyı serbest bıraktılar.
HURDACI BAYRAM ETTİ
Mobilyacı, dereden çıkarılan motosikletini yoldan geçen hurdacıya ücretsiz şekilde verdi.
20 BİN LİRA
Özel yapım motosikletin değerinin 20 bin lira olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 23.01.2017 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<