İnegöl’de yolsuzluk yapan 6 kişi tutuklandı

12 Kasım 2018 Pazartesi 21:44 2018-11-13 11:12:43
İnegöl’de yolsuzluk yapan  6 kişi tutuklandı

İnegöl Tapu Müdürlüğü'nde bazı görevlilerin kurumun gelirlerini kendi hesaplarına geçirdiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 kişiden 6'sı tutuklandı, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldılar. 

İnegöl Tapu Müdürlüğü'nde çalışan bir kişi, geçen aylarda  Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne yaptığı başvuruda, milyonlarca liralık vurgun iddiasında bulundu. Bunun üzerine görevlendirilen müfettiş, İnegöl Kaymakamlığı'nın izniyle soruşturma başlattı. Soruşturmada, Tapu Müdürlüğü gelirlerini hesabına geçirdiği iddia edilen görevliler tespit edildi. Müdürlükte çalışan 4 personel görevden uzaklaştırıldı. Soruşturma kapsamında, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler geçen Cuma sabahı, yolsuzlukla ilgisi olduğu öne sürülen 4'ü Tapu Müdürlüğü personeli, 6'sı emlakçı 10 kişiyi gözaltına aldı.

banner380

Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 10 kişiden Tapu da görevli memurlar Semih Ö., Metin Ö. Ve Kamil P.ile  Emlakçılar Bahattin T. Ve Nuri O. Ve Dursun Ş. Tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldılar.

Son Güncelleme: 13.11.2018 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<