banner359

Tarım Fuarı'nı 10 bin kişi ziyaret etti

30 Eylül 2016 Cuma 09:40 2016-09-30 09:43:33
Tarım Fuarı'nı 10 bin kişi ziyaret etti

 İnegöl Belediyesi, MODEF ve tarım sektörü temsilcilerinin iştiraki ile bu yıl 5´ncisi düzenlenen İnegöl Tarım Fuarı önceki gün düzenlenen ödül töreni ile kapılarını kapatırken, fuarı 15 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin yüzde 80´ini şehir dışından gelenlerin oluşturduğu bildirildi.

24-27 Eylül 2016 tarihleri arasında MODEF Fuar merkezinde izlenime açık kalan 5. İNTARF Fuarı, İnegöllü çiftçilerin yüzünü güldürdü. 24 Eylül Cumartesi günü Kaymakam Ali Akça, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Durali Koçak, AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Zekeriyya Birkan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, İTSO Başkanı Metin Anıl, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin katılımı ile izlenime açılan Tarım Fuarı, 27 Eylül 2016 tarihinde kapılarını kapattı.

Tarım ürünleri ve tarım makinalarının sergilendiği fuara Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen çiftçiler yoğun ilgi gösterdiler. Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Sakarya, İzmit, Kırıklareli, Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale ve Bursa illerinden gelen çiftçilerin yanı sıra Türkiye genelindeki 35 Ziraat Odası üyeleri de İnegöl Tarım Fuarını gezerek incelediler.

15 BİN ZİYARETÇİ

Geçtiğimiz yıllarda fazla ilgi görmeyen Tarım Fuarı bu yıl yoğun ilgi gördü. 5. İNTARF Fuarını 15 binin üzerinde kişinin ziyaret ettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 30.09.2016 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<