banner359

Tarlaya uçan otomobilin motoru yerinden fırladı; 3 yaralı

13 Eylül 2018 Perşembe 10:07 2018-09-13 10:13:55
Tarlaya uçan otomobilin motoru yerinden fırladı; 3 yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzeri Çitli mahallesi kavşağında kontrolden çıkarak tarlaya uçan otomobilin motoru yerinden fırladı; 3 kişi ağır yaralandı.
Ankara istikametinden gelip İnegöl’e seyir halinde olan sürücü İbrahim Y. (32) yönetimindeki 06 FAB 66 plakalı özel otomobil, Çitli mahallesi kavşağına geldiği sırada kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bariyerler üzerinden taklalar atarak tarlaya uçtu. Feci kaza sırasında otomobilin motoru yaklaşık 5 metre fırladı.
TARLAYA UÇTULAR
Ters dönen otomobilden fırlayan sürücü ile araçta bulunan Necip Y.(53) ile Şerafettin D.(57) ağır yaralandılar. 3 yaralı da kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar.

Hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı.
Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 13.09.2018 10:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<