banner359

Tasavvuf rüzgarı İznik’te esti

25 Nisan 2022 Pazartesi 10:39 2022-04-25 17:15:25
Tasavvuf rüzgarı İznik’te esti

İnegöl Tarihi Mehteri Tasavvuf Topluluğu, İznik Belediyesi’nin Ramazan Akşamları Programında sahne aldı.

İznik Belediyesi’nin düzenlediği konser, İznik Milli İrade meydanında gerçekleştirildi. Şef Cem Taşkıner yönetimindeki İnegöl Tarihi Mehteri Tasavvuf Topluluğu, Segah, Hüseyni ve Hicaz makamında birbirinden güzel ilahileri seslendirdi. Şiir, sala ve ezan ile de süslenen program İzniklilerden tam not aldı. 
İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, sosyal medya hesabından programa ilişkin olarak; “Pandemi sürecinin ardından hep birlikte özlem duyduğumuz Ramazan akşamlarının muhabbetini, birlik ve beraberliğini ilçemizde en iyi şekilde yaşatmaya devam ediyoruz. Bu akşam eşsiz ezgileriyle Tasavvuf Müziği Korosu dinleyenlerin beğenisini topladı” ifadelerini kullandı. 
Şef Cem Taşkıner de yaptığı açıklamada; “İnegöl Tarihi Mehteri Tasavvuf Topluluğu olarak Bursa'nın ilçelerinde programlarımız devam ediyor. Ramazanın başında Gürsu'daydık. Önceki gece de İznik'te İznik Belediyesi'nin organize ettiği Ramazan programında sahne aldık. Bizleri ağırlayan başta İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta başta olmak üzere belediye personeline, sahne alan çok değerli sazlarımıza, koro mensuplarımıza, bizleri yalnız bırakmayan İzniklilere, ulaşımımızı sağlayan İnegöl Belediyesi'ne teşekkür ederiz” dedi.

Son Güncelleme: 25.04.2022 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<