banner359

Temeli atıldı

07 Aralık 2020 Pazartesi 15:27 2020-12-07 16:08:53
Temeli atıldı

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel'in girişimleriyle ilçeye kazandırılacak olan İnegöl yeni Emniyet Müdürlüğü binasının temeli atıldı.
Geçtiğimiz aylarda projesi onaylanan ve ödeneği hazırlanarak imzaların atıldığı  İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının temeli atıldı. 
AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, "Mimari proje hem modern anlayış hem de geleneksel Selçuklu mimarisi anlayışı ile şekillendirildi. Ve emniyet mensuplarımızın görevlerini fiziksel şartları iyi şartlarda yerine getirebilecekleri bir mekan özelliğinde. 3,5 katlı, 4 bin 189 metrekare kapalı alanı olan ve kullanışlı, İnegöl'e yakışır binamızı hizmete kazandıran başta sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl’ün ihtiyaçları için çalışmaya ve gayret göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 Proje Zemin + 3 kat olmak üzere toplam 4 bin 189 metrekare kapalı alanı olan bina 3 yıl içinde tamamlanacak.
Kaymakam Şükrü Görücü, temeli atılan inşaatta incelemelerde bulundu.

Son Güncelleme: 07.12.2020 16:08
Anahtar Kelimeler:
InegölEmniyet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<