banner359

Ticari Araç Vince Çarptı; 2 Yaralı

10 Ekim 2017 Salı 20:13
Ticari Araç Vince Çarptı; 2 Yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kaza da ticari taksi, karayolları çalışması yapan vinç ile çarpıştı; 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´den Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü Ramazan A. yönetimindeki 16 KJY 73 plakalı ticari otomobil (Taksi), Kulaca mahallesi mevkiindeki Denetim İstasyonu önünde Bariyer çalışması yaptıktan sonra kontrollü bir şekilde manevra yapmakta Vincin yan arka kısmına çarptı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile Ticari Taksinin sürücüsü Ramazan A. ile yanında yolcu olarak bulunan Karadeniz Güvenspor eski Başkanı Metin Öztürkoğlu yaralandı.

2 yaralı da kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<