banner359

Tinerle sobayı yakmak isterken kendini yaktı

31 Ocak 2017 Salı 19:51 2017-02-01 11:01:12
Tinerle sobayı yakmak isterken kendini yaktı

 İnegöl'de ihmal ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen acı olayda, yakmak için sobaya döktüğü tinerin harlaması sonucunda Suriyeli genç kadın ağır yaralandı. Vücudunun tamamında 2 ve 3. derece yanık oluşan kadın, İnegöl’deki ilk müdahalenin ardından yanık ünitesine sahip İzmir’deki hastaneye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, Hamidiye Mahallesi Kavak Sokak’ta ikamet eden Suriye uyruklu 31 yaşındaki Vefa Neccar, sobayı yakabilmek için tiner kullanmak istedi. Sobanın içine dökerken üzerine de tiner dökülen genç kadın, sobayı tutuşturmak için çakmağı çaktığı anda soba harladı. Üzerine dökülen tinerin alev alması sonucunda Suriyeli kadın alevler içinde kaldı. Alev alan kadını gören aile bireyleri ellerine geçirdikleri bez parçaları ile kadının üzerindeki ateşi söndürdüler.

Vücudunun tamamında yanıklar oluşan kadın, haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Acil serviste yapılan tetkikler sonucunda vücudunun tamamında 2 ve 3. derece yanıklar oluşan kadın, sterilize edilip sarıldı.

İzmir’e sevk edildi

Hayati tehlikesi bulunan kadının yanık ünitesine sahip bir hastaneye sevki için telefon trafiği yaşandı. Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Eskişehir’deki hastaneler ile temasa geçildi ancak yer bulunamadı. Yaklaşık üç saat süren arama sonucunda İzmir’de yer bulundu. Ağır yaralı kadın, 112 Acil Servis Ambulansı ile İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesine sevk edilerek, tedavi altına alındı.

Talihsiz kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 01.02.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<