Tırtıllar ormanı istila etti!

25 Eylül 2018 Salı 09:45
Tırtıllar ormanı istila etti!

Tırtıllar İnegöl-Domaniç yolu Arapoturağı bölgesindeki ağaçları hedef aldı. Ağaçların dallarını yiyen milyonlarca tırtılın bıraktığı enkazı görenler hayrete düşüyor.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl-Domaniç yolu Araporutağı mevkiinde piknik yapan vatandaşlar, ormanlık alandaki ağaçların yapraklarının yok olduğunu görünce detaylı incelediler. Ağaçların gövdelerini ve dallarını istila eden tırtıllar, ağaçlara kanser hücresi gibi yerleştiler.

banner380

İddiaya göre gökten tırtılın yağdığını iddia eden vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulundular. Görüntüler de tırtıl istilasına uğrayan bölgedeki ağaçların yapraklarının yok olduğu gözlendi. Yaklaşık bin dekarlık alandaki ağaçların zarar gördüğü iddia edildi. ORMAN İŞLETME HAREKETE GEÇTİ İhbarın ardından harekete geçen İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, bölgeye giderek numune aldılar. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, raporların ardından tırtıllarla ilgili mücadele için bir yol haritası çizecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<