banner359

Toktaş Ziyaretlerine Devam ediyor

.

28 Mart 2015 Cumartesi 14:36 2015-03-30 10:00:30
Toktaş Ziyaretlerine Devam ediyor

MHP Bursa İl eski Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş, ziyaretler kapsamında İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

MHP İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş’ı karşılayan İlçe Başkanı Müfit Besler, “MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş, bizi ziyarete geldi. Kendilerine  başarılar diliyorum,çıktığı bu yolda Allah yar ve yardımcısı olsun ” dedi. 

MHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş ise, “Velican Oduncu’nun İstanbul Güneşli’deki mezar taşında şöyle yazıyor; ‘deyin ki anama dostu yok ki medet uma, yiğitlikte usta ama kahpelikte yok Velican.’ Yiğitlikte usta olup da kahpelikte olmayan siz değerli Ülküdaşlarımla bir arada olduğum için Allah’a hamd ediyorum. Ben siyasete aktif olarak işte bu teşkilatta başladık. Allah nasip etti, bu teşkilatta ilçe yöneticiliği ve 7 yıl kadar İlçe Başkanlığı yaptım. Ardından Milletvekili Adayı oldum. Bursa İl Başkanlığı yaptım. Bu seçimde de Adayı Adayı olduk. Bu süreç içerisinde arzu edipte yapamadığımız eksik kalmış işlerimiz olmuş olabilir. Ama partililerimin başını öne düşerek hiçbir iş ve işlemin içerisinde olmadım. Partimin hakkını, hukukunu korumam gereken her yerde sonuna kadar direndim ve korudum. Yüksek Seçim Kurulu takvimi gereği Aday Adayı oldum. TBMM çatısı altında hizmet etmek için yola çıktım ve bu işi de layıkıyla yapacağıma inanıyorum” dedi.

TAM SAĞ ÇALIŞMA, TAM SAĞ PRESTİR

Milletvekili Aday Adayı Hasan Toktaş sözlerine şöyle devam etti: “Millet ile Vekil arasındaki bağ sağlam olmalıdır. Tabanımın aramdaki bağın sağlam ve sağlıklı olduğuna inanıyorum. Milletvekili tabanına yakın olmalı. Ben öyleyim. Allah o görevi nasip ederse de her zaman yakınınızda olacağıma inanıyorum. Ben bu işe enerji katacağıma inanıyorum. Vatandaşımızın bizi algıma arasında tam bir örtüşmezlik olduğunu düşünüyorum. Partimizden Milletvekili seçilenlere büyük görevler düştüğüne inanıyorum. Bu nedir? Tam sağ çalışma, tam sağ prestir. Ben Milletvekili olduğum takdirde süreç içerisinde Bursa’nın binin üzerindeki mahallesinden bir tanesine gitmezsem ben bu görevi yapmadı sayarım, bu görevi kendi kendime helal etmem. Arı bal yapar. Canlılar Aleminin en önemlilerindendir. Arı olmazsa bitkisel hayat olmaz. Bitkisel hayat olmazsa insanlık alemi olmaz. Arının işi bal yapmaktır. Yarım kilo balı yapmak için 2 milyon çiçekten öz almak durumundadır. Biz Türk Milliyetçileri bu memleketin arılarıyız. Biz bu memleket için hesapsızca kitapsızca bu güne kadar bal yapmaya devam ettik. 7 Nisan’da listeler belli olacak. Ben birinci sırada da olabilirim, 11’nci sırada da olabilirim ya da liste de olmam. Bunların tamamı ihtimal. Her ne olursa nasıl bir sonuç olursa olsun Hasan Toktaş olarak sizler gibi bal yapmaya devam edeceğim. Ben bunu yaparken, balı ayı mı yer adam mı yer hesap etmeyeceğim. Bu bir nasip meselesidir. Allah isterse kişi mermere geçirir dişi, Allah istemezse kişi muhallebi yerken kırar dişi. MHP’nin başarısı 1.5 milyara varan İslam Aleminin bir beklentisidir. Bu gün Türkiye’nin bir bölgesinde devletin ve milletin egemenlik hakları PKK’ya satılmışlar tarafından teslim edilmiş durumdadır. Buna dur diyecek tek sağlam irade kalmıştır. Onun için Türkiye, Bursa, İnegöl bizimle yürü.”

Milletvekili Aday Adayı Fikret Fidan’nın başvurusunun hatırlatılması üzerine Toktaş, “Bir yorum yapmayacağım. Fikret Fidan bizim sevdiğimiz, saydığımız bir ağabeyimizdir. Burada mühim olan MHP’nin başarısıdır. Biz bal yapacağız. Rabbimin takdiri” diye konuştu.


Son Güncelleme: 30.03.2015 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<