banner359

Toktaş:"Pkk'nın maalesef muhatap alındığı ortadadır"

28 Ekim 2015 Çarşamba 09:07 2015-10-28 10:24:04
Toktaş:"Pkk'nın maalesef muhatap alındığı ortadadır"
MHP Bursa Milletvekili  Adayı Hasan Toktaş; seçim çalışmalarına Kütahya ve Domaniçliler Derneği ziyareti ile devam etti.

 Kütahya ve Domaniçliler Derneği'ndeki ziyarete MHP Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Çukurca Belediye Başkanı İlyas Tosun ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
RABBİM HAKLARINDA HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN
Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Kütahya ve Domaniçliler Dernek Başkanı Mehmet Sargın, "Malumunuz 1 Kasım'da genel seçim var. Bu seçimin bizlere, Türkiye'mize ve milletvekili aday adaylarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Rabbim haklarında hayırlısı neyse onu nasip etsin" dedi.
 
YAPTIKLARIMIZ ORTADA
Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk ise, "Geçtiğimiz dönemlerde belediye başkan adayı olarak sizlerle buluşmuştum. Ve sizlerden destek istemiştim. Sizler de bizlere destek verdiniz. Çok şükür size verdiğimiz o gün ki sözlerin birçoğunu yerine getirdik. Hala da devam ediyoruz. İstihdamı artırmaya yönelik fabrika sözü verdik. Ve çok şükür o sözlerimizi de yerine getirdi. Milliyetçi Hareket Partisi demek ki iktidar olmadan da dürüst bir şekilde belediye olarak bu başarılara imza atabiliyormuş. İktidar olursa daha da güzel şeylerin olacağını düşünüyorum. Bizi belediye başkanı yaptınız, yaptıklarımız ortada. Eğer bizi iktidar yaparsanız İnegöl-Domaniç yolunun Kütahya'ya bağlanmasının da sözünü veriyorum. Sayın vekil adayımız da burada, eğer iktidar olduğumuzda bu sözümüzü yerine getiremezse onunda hesabını sormak bize düşer. Ve sandıkta da siz hesabını sorarsınız" dedi.
 
PKK'NIN MAALESEF MUHATAP ALINDIĞI ORTADADIR
Son olarak konuşan MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş ise, " 7 Haziran'da malum seçimler yapıldı. Ama iktidar paylaşılmak istenilmediği için bizim partimize yönelik her şeye hayır demiş gibi bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama bunu sayın genel başkanımız da çıkmış olduğu tv programlarında çok net bir şekilde ifade etti, bende buradan söylemek isterim ki, MHP'ye uzun vadeli koalisyon teklifinde bulunulmamıştır. Bulunulmamış içindir ki MHP koalisyon içerisinde yer almamış, dolayısıyla da erken seçime gidilmiştir. Bugün geldiğimiz nokta da Türkiye yönetilemiyor. Ben 7 Haziran seçimlerinde her gittiğim yerde bir şeyi anlatmıştım. Demiştim ki, "Milli egemenlik haklarımızı temsil etmek üzere seçilerek büyük millet meclisine gönderilen ve milletin iradesi ile milletin vermiş olduğu yetkiyle hükümet olan mevcut iktidar, milli egemenlik haklarımızı Güneydoğu Anadolu bölgemizde PKK'ya emanet etmiştir. Böyle söylediğim de bazıları, "ya başkan çok ağır konuşuyorsun" diyordu. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hala giremediği ilçeler varken, sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor iken, milli egemenlik haklarımızın PKK'ya emanet edildiği, PKK'nın maalesef muhatap alındığı ortadadır" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.10.2015 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<