banner359

Toprak Yarığına Sıkışan Köpek İçin Seferberlik

16 Eylül 2017 Cumartesi 10:47
Toprak Yarığına Sıkışan Köpek İçin Seferberlik

İnegöl´e bağlı Çavuşköy mahallesindeki tarlalık alanda yaşanan toprak kaymasının ardından oluşan yarığa düşerek sıkışan köpek için herkes seferber oldu.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz yıl Çavuşköy mahallesindeki tarlalık alanda toprak kayması meydana geldi. Akşam saatlerinde bu bölgeye giden mahalledeki çoban köpeği, toprak kayması nedeniyle oluşan 2 metre derinliğindeki çatlağın içerisine düştü. Çatlak arasından çıkamayan köpek, havlayarak yardım istemeye başladı. Köpeğin sesini duyan mahalle sakinlerinden bir vatandaş, kendi imkanları ile mahsur kalan köpeği kurtaramayınca durumu İnegöl İtfaiyesi ve İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine bildirdi.

Belirtilen yere gelen İnegöl İtfaiyesi ve Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri, iki metre derinliğinde, yarım metre genişliğindeki toprak çatlağı arasına sıkışan köpeği kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiler. Yaklaşık bir saat süren yoğun çalışmalar sonucunda çoban köpeği kurtarılarak özgürlüğüne kavuşturuldu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<