Topun peşinden koştu, ölümden döndü

17 Nisan 2016 Pazar 15:18 2016-04-17 15:19:45
Topun peşinden koştu, ölümden döndü

Oylat Mesire alanında meydana gelen olayda, torunlarının attığı topun peşine düşen yaşlı adam, istinat duvarının üzerinden düşerek ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; ailesi ile birlikte Oylat mesire alanına piknik için giden 64 yaşındaki İsmail Özgür, torunları ile birlikte topla oynamaya başladı. O sırada torununun attığı top kontrolden çıkarak, yamaçtan yuvarlanmaya başladı. Topun peşine koşan yaşlı adam da dengesini kaybederek dik yamaçtan yuvarlanmaya başladı.
İSTİNAT DUVARINDAN DÜŞTÜ
Yamaçtan yuvalanan yaşlı adam, yamacın sonundaki istinat duvarının üzerinden İnegöl-Oylat yolu üzerine düştü. Yaklaşık 4 metre yükseklikten kontrolsüz bir şekilde düşerek kanlar içinde yatan yaşlı adamı görenler durumu 112’ye bildirdi. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan adam, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Acil serviste ilk tedavisi yapılan yaşlı adam, iç kanama şüphesiyle müşahede altına alındı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor. 

Son Güncelleme: 17.04.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<