banner359

Trafik denetimleri sürüyor

13 Haziran 2017 Salı 16:09 2017-06-13 16:13:40
Trafik denetimleri sürüyor

 Son dönemde İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Komutanlığı ekipleri, emniyet müdürlüğü ekipleri ile eş zamanlı operasyonlar ve uygulamalar hayata geçirerek gücüne güç katıyor.

Vatandaşın can ve mal güvenliğini, huzurunu sağlamak için güç birliği yapan Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri uygulamalarını sürdürüyor.
Türkiye genelinde olduğu gibi İnegöl’de de Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği Ekipleri ile Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, eş zamanlı kemer uygulaması yaptılar.
UYARILARDA BULUNDULAR
Yapılan uygulamalarda emniyet kemeri kullanan sürücülere teşekkür edilirken, kullanmayan sürücülere ise can güvenli için emniyet kemerinin kullanılması gerektiği öğütlenirken, cezai işlem uygulandı.
KULLANAN SÜRÜCÜLER
Emniyet kemeri kullanan sürücüler, emniyet kemerinin trafikte can güvenliği için önemli bir etken olduğunu ifade ederek, tüm sürücülerin kullanması gerektiğini söylediler. Emniyet ve Jandarma ekiplerinin bu uygulamalarla emniyet kemeri alışkanlığı aşıladıklarının altını çizen sürücüler, ekiplere kolaylıklar dilediler.
CEZA KESİLDİ
Sabah saat 08.00 ile bir sonraki gün sabah 08.00’e kadar tam gün boyunca İnegöl’ün giriş ve çıkışlarında sorumluluk bölgelerinde Jandarma ve emniyet ekiplerince yapılan emniyet kemeri uygulamasında kemer kullanmayan sürücülere ceza yağdı. Emniyet kemeri takmayan sürücülerin her birine 95 TL idari para cezası uygulandı.
ALIŞKANLIK HALİNE GELMELİ
Araç sürücüleri ve içindeki yolcular için emniyet kemerinin can simidi olduğunu ifade eden yetkililer, emniyet kemerinin olası kaza anında ölümlü ve yaralanma durumlarının önüne geçtiğini söylediler. Yetkililer, sürücülere emniyet kemerinin alışkanlık haline getirilmesini önerdiler.

Son Güncelleme: 13.06.2017 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<