banner359

Trafik Master Planı Start Aldı

16 Mayıs 2018 Çarşamba 11:45
Trafik Master Planı Start Aldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından İnegöl şehir içi trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla hazırlanan Trafik Master Planı start aldı. Projenin ilk çalışması AVM kavşağından başladı.

İnegöl’ün çeşitli noktalarında yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla gözlem yapan UKOME ekibi, çalışmalarını tamamladı. Belediye, AVM, Hükümet önü, Alanyurt Hamzabey caddesi gibi yoğun trafik akışının ve kazaların meydana geldiği kavşaklarda yapılacak fiziki çalışmalarla minimum yüzde 20 oranında yoğunluk azaltılacak. Çalışmalar kapsamında Belediye ve AVM kavşakları kaldırılarak akıllı sinyalizasyon çalışmaları uygulanacak. Öte yandan, düz yol olması nedeniyle trafiğin süratle aktığı ve bu nedenle yayaların zor anlar yaşadığı Hamzabey Caddesi’nin Akpınar Caddesi ile kesiştiği yerde de sinyalizasyon uygulaması hayata getirecek.

 Trafik Master Planının ilk projesi olan AVM kavşağından çalışmalar dün itibariyle start aldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, AVM kavşağındaki yan yollarda genişletme çalışmaları yapıyorlar. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<