banner359

Traktör ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı:2 Yaralı

11 Temmuz 2017 Salı 11:26 2017-07-11 11:31:08
Traktör ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı:2 Yaralı
Ahmet Türkel Çevre yolu üzerinde meydana gelen kaza da otomobil ile kafa kafaya çarpışarak Bedre deresine yuvarlanıp ters dönen traktörün altında kalan sürücü mucize eseri kurtuldu. Kaza da iki kişi yaralandı.
MOTOR KISMI İKİYE BÖLÜNDÜ
Edinilen bilgilere göre; Ahmet Türkel Çevre Yolu Ortaköy kavşağı mevkiinde tek yöne düşen yolda seyir halinde olan sürücü 56 yaşındaki Tacettin Özdemir yönetimindeki 16 KKC 87 plakalı traktör, karşı şeritten gelen sürücü 27 yaşındaki Halil Özüak yönetimindeki 42 UK 240 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile otomobil yolun kenarına savrulurken, motor kısmı ikiye bölünen traktör ise bedre deresine yuvarlandı. Traktörün ikiye bölünen motor kısmı ile çevre yolu üzerinde kaldı.
YAŞAM SAVAŞI
Sürücü Tacettin Özdemir, dere kenarına yuvarlanarak ters dönen kabinli traktörün altında kaldı. Traktörün altın sıkışan sürücüyü gören vatandaşlar durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdiler.
Kaza yerine gelen İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri, dikkatli bir şekilde traktörü hava yastığı ile kaldırarak sürücüyü kurtardılar. Traktör altından yaralı olarak kurtarılan sürücü dere kenarından vatandaşlar, sağlık ekipleri ve İtfaiye ekiplerinin işbirliğinde çıkarıldı. Kaza da hafif şekilde yaralanan otomobil sürücüsü ile yaralı olan traktör sürücüsü kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
BÜYÜK MUCİZE
Acil serviste tedavi edilirken tetkikler yapılan traktör sürücüsünün vücudunun bazı noktalarında küçük kırıklar oluştuğu, herhangi bir iç kanamanın olmadığı öğrenildi. 
Parçalara ayrılan traktör ile ön motor kısmında zarar oluşan otomobil çekici yardımı ile kaldırıldı.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 11.07.2017 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<