Tretuvar ve Parke Çalışmaları Sürüyor

23 Ekim 2019 Çarşamba 15:57
Tretuvar ve Parke Çalışmaları Sürüyor

İnegöl Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesinde Kartanesi ve Kervan Sokaklarda parke taşı ve tretuvar uygulamalarını sürdürüyor.

banner380

Vatandaşların talepleri ve ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, parke taşı ve tretuvar çalışmalarını Ertuğrulgazi Mahallesinde sürdürüyor. Bu kapsamda Kartanesi ve Kervan Sokaklarda hummalı bir çalışma başlatıldı. Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki heyet ve mahalle sakinleriyle birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

GAYRETİMİZ SON GÜNE KADAR DEVAM EDECEK
Burada bir açıklama yapan Başkan Taban, İnegöl’ün 116 mahallesine hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade ederek; “Bugün Ertuğrulgazi Mahallemizdeyiz. Kervan ve Kartanesi Sokaklarda arkadaşlarımız güzel çalışmalar ortaya koyuyorlar. Biz de bu çalışmaları yerinde bir görelim, inceleyelim istedik. Biliyorsunuz şehrimizin yaklaşık 4500 civarında sokağı ve caddesi var. Merkezde 21, toplamda ise 116 mahallemiz var. Ve her mahallemizin ayrı ayrı ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları giderebilmek adına da bizler olabildiğince hızlı çözüm üretmek istiyoruz. Kaynaklarımızı en doğru şekilde kullanarak vatandaşlarımıza altyapı, üstyapı, yol, kaldırım, çocuklarımıza oyun alanları, yeşil alanlar, oturma alanları oluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili gayretimiz dönemimizin son gününe kadar devam edecek. Burada Kervan Sokakta arkadaşlarımız zemin değişimi gerçekleştirerek beraberinde üzerinde de bordür çalışması ve parke taşı uygulama çalışmalarını hayata geçirecekler. Aynı şekilde Kartanesi Sokakta da benzer çalışmalar yapılacak” dedi.

Dönem sonuna gelindiğinde şehrin ihtiyaçlarını büyük oranda gidermeyi hedeflediklerini de kaydeden Başkan Taban, “Burada amacımız, yaşadığımız bölgelerde kaldırım ihtiyacı olsun, yol ihtiyacı olsun, yeşil alan ve çocuk oyun alanı ihtiyaçlarını gidermek adına adımlar atıyoruz. Şehrimizin her köşesindeki yapısal anlamdaki bu ihtiyaçlarını giderip beraberinde en temiz mahalleler, sokaklar oluşturabilmek adına da el birliği ile gayret edeceğiz. İnanıyorum ki dönem sonuna geldiğimizde, şehrimizin büyük oranda eksiklerinin giderildiğini hep birlikte göreceğiz. Ekibimiz çok gayretli, çalışkan, genç bir kadromuz var. İlçe halkımızın da destekleriyle inşallah çok güzel işleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ben yapılan çalışmanın başta burada oturan mahalle sakinlerimize ve tüm ilçe halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<