Tüfekle canına kıydı

09 Haziran 2019 Pazar 18:19
Tüfekle canına kıydı

Akıncılar mahallesinde meydana gelen olayda eşiyle tartışan Ercan O.(29), bunalıma girerek aracında tüfekle canına kıydı.

banner380

Edinilen bilgilere göre; olay İnegöl’ün Kırsal Akıncılar mahallesi mevkiindeki ormanlık alanda meydana geldi. akıncılar mahallesinde ikamet eden Ercan O., eşi H.O. ile öğle saatlerinde tartıştı. Bunalıma giren genç 61 AC 475 plakalı aracına binerek, mahallenin ormanlık alanına gitti. Ormanlık alanda bir süre araç içerisinde müzik dinleyen genç, aracının bagajından aldığı tüfeği çenesine dayayarak sürücü koltuğunda canına kıydı. Olay yerinden geçen bir vatandaş tüfek sesini duyarak gittiğinde acı olayı görüp, durumu İnegöl Jandarma Komutanlığı ekiplerine ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerin gelen sağlık ekipleri için yapacak bir şey kalmadı.

4 ay önce evlendiği öğrenilen gencin cenazesi savcılık incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<