banner359

Tülay Amuk'a Öğretmenler Günü sürprizi

.

25 Kasım 2014 Salı 10:51 2014-11-25 10:52:51
Tülay Amuk'a Öğretmenler Günü sürprizi
 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle AK Parti İnegöl İlçe Kadın Kolları üyeleri, emekli öğretmen olan İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk’un bu özel gününü kutladılar.

Parti binasında düzenlenen sürpriz organizasyonda, Kadın Kolları üyeleri, emekli eğitimci Tülay Amuk’a çiçek takdim ettiler.

Kutlamaya katılan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, “30 Yıl boyunca eğitime büyük katkısı olan ve 30 yılın ardından emekli olan İlçe Kadın Kolları Başkanımızın ve tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutluyorum. Öğretmenlik mesleği son 10 yıla kadar çok zor şartlar altında sürdü. AK Parti döneminde hükümet bütçesinin büyük kısmının ayrıldığı Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından verilen desteklerle, hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin şartlarının güzelleştiği döneme doğru hızla yol alıyoruz. Lider ülkeye doğru giderken, geleceğimiz olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimizin bu özel gününü tekrar kutluyorum” dedi.

Kadın Kolları Başkanı Tülay Amuk’da, “Benim için sürpriz oldu. Bunu beklemiyordum. Uzun süre öğretmenlik mesleğini yaptıktan sonra emekli olduk. Partimize gerekli desteği vermek için görevimizi devam ettiriyoruz. Öğretmenlik mesleği önceden çok zor şartlar altında yapılıyordu. Biz de o dönemleri yaşadık. Allah’a şükür artık öğretmenlik mesleği daha rahat ve güvenli icra ediliyor. Bu da bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 25.11.2014 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<