banner359

Türk Milletinin Ölümsüz Şaheseri: Cumhuriyet

28 Ekim 2021 Perşembe 15:11 2021-10-28 15:51:28
Türk Milletinin Ölümsüz Şaheseri: Cumhuriyet

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, yüce Türk milletinin hiçbir zaman esaret altına alınamayacağını belirterek Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümünü kutladı.
 
“YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM!”
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Bugün, “Özgürlük ve bağımsızlığım benim karakterimdir” diyen bir liderin önderliğinde yürüyerek bağımsızlığı kendine karakter edinmiş yüce Türk milletinin topraklarımızda yükselttiği en büyük ve ölümsüz şaheser olan Cumhuriyetin 98. yıldönümünü yaşıyoruz. İman dolu göğsünde barındırdığı vatan aşkıyla, milli birlik ve bütünlüğümüzü sağlamak uğruna gece gündüz demeden cansiperane bir şekilde mücadele sergileyen kahramanlarımızın eseri olan Cumhuriyetimizin kuruluşu ile milletimiz, ‘Ya istiklal, ya ölüm’ ilkesini tüm dünyaya göstermiş, özgürlüğü uğruna her şeyi göze alacağını ispatlamıştır. Bugün, istikbal ve istiklal uğruna zorlu yollardan geçen ve canlarını ortaya koyan şanlı milletimizin kurduğu Cumhuriyeti daha ileriye taşımak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek adına mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutlu uğurda canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2021 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<