Türk polisi güven ve huzur demektir

11 Nisan 2021 Pazar 18:06
Türk polisi güven ve huzur demektir

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kaymakam Eren Arslan ile birlikte polis noktalarını ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla görev başındaki polis memurlarının polis haftasını kutladı.

Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Kaymakam Eren Arslan ve İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile birlikte polis noktalarını ziyaret ederek görev başındaki memurlara tatlı ve pasta ikramında bulundular. Başkan Alper Taban, ‘’Türk Polisi güven, huzur, hoşgörü ve bunların temsilcisi demektir.’’ dedi. 

banner380

‘’POLİSİMİZ GURUR KAYNAĞIMIZDIR’’

İlk olarak merkezdeki Polis Merkezi Amirliği ve ardından da Rehber Kavşağındaki polis memurları ziyaret edildi. Ziyaret esnasında açıklama yapan Kaymakam Eren Arslan, ‘’Yurdumuzun her tarafında 365 gün halkımızın huzuru, güveni ve emniyeti için canla başla fedakârca görev yapan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yılını kutluyoruz. Polisimiz ülkemizin dört bir yanında Cumhuriyetimizin, demokrasimizin, değerlerimizin, halkımızın huzur ve güvenini her ortamda yılmaz savunucusu olarak ve bugün çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla her türlü suçun üstesinden gelebilecek imkân ve kabiliyeti ile hepimizin gurur kaynağıdır. Allah memleketimizin her yerinde görev yapan polislerimize, jandarmamıza ve diğer güvenlik güçlerimize zeval vermesin onlara güç kuvvet versin. Tüm polislerimizin gününü kutluyorum ve tebrik ediyorum.’’ dedi.

‘’TÜRK POLİSİ GÜVEN VE HUZUR DEMETİR’’

Her ihtiyaç duyulduğunda polislerin şefkat ve merhameti ile karşılaşıldığını vurgulayarak polis haftasını kutlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ‘’Polis haftası münasebeti ile ziyaretler gerçekleştirdik. Tabi ki Türk polisi her yerde huzur demek, güven demek, hoşgörü demek ve bunların temsilcisi demektir. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Zorluklar içerisinde her koşul ve şartta görev yapıyorlar ve bunlara her zaman başarı ile yerine getiriyorlar. Geldiğimiz nokta ile güvenliğin ve esenliğin sağlanması için her zaman ihtiyaç duyulduğunda onların şefkatini, merhametini ve hoşgörüsünü görüyoruz. Hayatta olan tüm polis arkadaşlarımıza sağlık diliyorum, başarılı bir ömür geçirmelerini diliyorum. Ebediyete uğurladığımız tüm polis arkadaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Hepsinin polis haftasını kutluyorum ve tebrik ediyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<