banner359

Türkiye Kudüs için ayakta

18 Mayıs 2018 Cuma 18:22
Türkiye Kudüs için ayakta

Yenikapı'da düzenlenen 'Zulme lanet Kudüs'e destek' mitingine vatandaşlar akın etti. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile alana gelen vatandaşlar, “Kudüs için buradayız, Allah yardımcıları olsun” dedi.

İsrail'in yaptığı katliamı protesto etmek için düzenlenen 'Zulme lanet Kudüs'e destek' mitingine vatandaşlar akın etti. İstanbul'un dört bir yanından gelen vatandaşlar miting alanını doldurdu. Ellerinde Türk ve Filistin bayrakları ile Filistin'e destek olmak için gelen vatandaşlar, “Kudüs için buradayız, Allah yardımcıları olsun” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli el ele mitinge katılanları selamladı
Yenikapı'daki "Zulme lanet Kudüs'e destek" katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kürsüde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile el ele mitinge katılanları selamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<