banner359

Türkiye’de İkinci Hastane Oldu

20 Ağustos 2018 Pazartesi 11:50
Türkiye’de İkinci Hastane Oldu

İnegöl Devlet Hastanesi “Ulusal Anne ve Bebek Sağlığı” programına katkıları dolayısıyla Türkiye’nin ikinci hastanesi oldu.

İnegöl Devlet Hastanesine Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen belgeyle Türkiye’ye örnek oldu. İnegöl Devlet Hastanesi, Türkiye’de 826 hastane arasında “Anne Dostu, Bebek Dostu, Yeni Doğan Dostu, (HET) Hidroterapi Eşliğinde Travay” belgesi olan 2 hastaneden birisi oldu. İstanbul Bahçelievler ve İnegöl Devlet Hastanesi bu unvanlara sahip iki hastane oldu. 5 HASTANEDEN BİRİ Öte yandan İnegöl Devlet Hastanesi, Anne Dostu, Bebek Dostu, Yeni Doğan Dostu unvanlarıyla Türkiye 5 hastaneden birisi. Bu unvanlara sahip olan Devlet Hastanesine, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper tarafından teşekkür belgesi verildi. İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Erkal Altay ile Müdür Yardımcısı Kamil Saçkesen’e takdim edildi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin Özcan’a belgeyi takdim ederek, başarılar diledi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, “İnegöl’ü güçlendirmiş hastane yapacağımız için burada anne ve çocuk sağlığına destek veren bebek dostu bir hastane olarak tescillenmiş durumdayız. Her geçen gün bu nitelikli hizmetleri devam ettireceğiz. Bakanlığımız bu çalışmaları görüyor ve ödüllendiriyorlar. Emeği geçen arkadaşları kutluyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<