banner359

Türkiye'nin en hızlı postacısı inegöl'den

Türkiye'nin en hızlı postacısı inegöl'den

28 Eylül 2014 Pazar 16:52 2014-09-28 16:57:55
Türkiye'nin en hızlı postacısı inegöl'den

 Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Anonim Şirketi tarafından düzenlenen 43’üncü Postacılar Yürüyüşü'nde şampiyon olan ekipte, İnegöl’den bir postacı da yer aldı. Türkiye’nin en hızlı postacısı olan Mekin Çeber’e, PTT İnegöl Şubesi'nde teşekkür plaketi takdim edildi. Ödül töreninde konuşan PTT İnegöl Merkez Müdürvekili Turgay Kızıltuğ, PTT’nin 43’ncüsünü düzenlediği postacılar yarışmasında Türkiye genelinde Bursa bölgesi olarak birinci olduklarını belirterek "Bizde görev yapan dağıtıcı arkadaşımız Mekin Çeber şampiyon olan ekibin bir üyesi. Kendisine PTT Bölge Başmüdürlüğü tarafından plaket gönderildi. Bizler de bu arkadaşımızı ödüllendirmek için, plaketini sizlerin huzurunda takdim etmek istedik. İnegöl’ün 36 ciheti ve 36 dağıtıcısı var. Malum işlerimiz yoğun. Bizler de biraz sıkıntı olmasına rağmen, arkadaşlarımızın göstermiş olduğu özverili çalışmayla bu sıkıntıları aşıyoruz. Aramızdan böyle başarılı arkadaşlarımızın çıkması bizleri gururlandırıyor. Kendine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. 

Balkan Şampiyonası için başarılar dileyen Kızıltuğ, “Arkadaşımız Mekin Çeber, ilk önce Bursa’da düzenlenen yarışmada 3’ncü oldu. Karaman’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında bölge olarak birinci olduk. Arkadaşlarımız Balkan Şampiyonasına katılacak. Ben şimdiden kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Konuşmanın ardından Kızıltuğ, başarılarından dolayı postacı Mekin Çeber’e teşekkür plaketi takdim etti.

İHA

Son Güncelleme: 28.09.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<