banner359

Türkmenlere Yardım Çağrısı

Irak'ta yaşanan iç savaş sebebiyle zulme uğrayan Türkmenler için İnegöl Ülkü Ocakları bir yardım kampanyası başlattı.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 14:20 2014-07-16 15:32:25
 Türkmenlere Yardım Çağrısı
 Zor durumlarda kalan çaresiz Türkmenler için yardım kampanyası başlattıklarını kaydeden İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Bayram, yardım etmek isteyenlerin İnegöl Ülkü Ocaklarına başvurmalarını isteyerek, kampanyanın 22 Temmuz 2014 tarihinde sona ereceğini bildirdi.

Yanı başımızda, çatışmanın doruk noktasında olduğu Irak’ta, sözde cihat ilan eden IŞİD terör örgütünün, Türkmenlere eziyet ettiğine vurgu yapan Uğur Bayram,  “Kadın çocuk demeden insanları katlediyor. Yaklaşık 350 bin Türkmen evlerinden zorla sürülmüş, 100 bin Türkmen ise çölde aç susuz beklemektedir. IŞİD katliamlarında evlerinden sürülen onlarca çocuk açlıktan ölmüştür. Bizler iftar ve sahur sofralarımızın bereketinin artması için dua ederken, Irak’ta Türkmen kardeşlerimiz besmeleyle sahur yapıp, şehadet şerbetiyle oruç açıyorlar. Bu sebeple Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, Irak’taki Türkmen kardeşlerimize ‘Giysi’ ve ‘Kuru Gıda’ yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Yüce Allah şimdiden yardımlarınızı kabul etsin” dedi.


SON GÜN 22 TEMMUZ

Bayram, yardım kampanyasının 22 Temmuz 2014 tarihinde sona ereceğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 16.07.2014 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<