banner359

Uedaş öğrencileride mağdur etti

.

13 Ocak 2015 Salı 20:58 2015-01-13 21:03:23
Uedaş öğrencileride mağdur etti
Dün yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan elektrik kesintileri öğrenci velilerinin tansiyonunu yükseltti.

Şehir merkezi ve yeni mahallelerdeki birkaç okul da yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle okullarına giden öğrenciler, ısınma problemi yaşadı. Çocuklarının üşüdüğünü öğrenen veliler,  çocuklarını okullardan alıp evlerine götürdü.


Mesudiye İlk okulunda yaşanan elektrik kesintisi uzun sürünce öğrenciler hastalıklarla karşı karşıya kaldı. Durumu öğrenen veliler, çocuklarını gelip okuldan aldılar. 

Veli Recep Savaş, “Akşam saat 20.00’den beri okulumuzda elektrik yok. Sabah saatlerinde Uedaş’a gittim yetkililere söyledim. Arızayı gidereceklerini söylediler. Elektrikler olmadığı için kaloriferler yanmıyor.  Çocuklarımız üşüyor. Ne gelen var ne giden. Küçük çocukları olan veliler çocuklarını okuldan alıp gittiler. Geleceğin büyükleri olan çocuklara yardım etmezsen geleceğimizden söz etmek zor olur. İnegöl mağdur oldu. Bunlar çocuk, yazık günah. Büyük insan olsa neyse. Büyük bir terbiyesizlik. Kendi çocuklarının okullarında böyle bir problem olsa 10 dakika içerisinde çözerler bunlar. Ellerini vicdanlarına koysunlar. Gerekirse mahkeme yoluna da gideriz.

Fatma Çamlıbel ise, “iki gün fatura ödenmediği takdirde anında kesmeye geliyorlar. Anında kesmeye gelen personeli var da elektrik kesintilerinin çözümünü sağlayacak personel yok mu? Para almaya gelince var hizmete gelince yok. Eğer bu işi yapamayacaklarsa çekilsinler.


Son Güncelleme: 13.01.2015 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<