banner359

UEDAŞ Personeli Kan Bağışında Bulundu

17 Eylül 2015 Perşembe 16:09
UEDAŞ Personeli Kan Bağışında Bulundu

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) İnegöl İşletme Müdürlüğü sosyal sorumluluk kampanyalarına devam ediyor. Düzenlenen kan bağışı etkinliğinde kan bağışının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulamak isteyen UEDAŞ yetkilileri sağlık problemi olmayan herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.
Sosyal sorumluluk kapsamındaKızılayişbirliğiyle düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda personel katıldı. İlk önce sağlık kontrolünden geçirilen UEDAŞ personelinden sağlık durumu uygun olanlar kan bağışında bulundu.
UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kan bağışının sürekli ihtiyaç olduğuna dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için kan bağışı kampanyasını belirli aralıkla düzenleniyoruz. Kan bağışı yardımlaşma ve dayanışmanın önemli göstergelerinden. Şirket olarak toplumsal sorumluluğu en önemli vizyonlarımızdan biri olarak görüyor, çalışanlarımızı da dahil ettiğimiz kurumsal sosyal sorumluluk projelerimiz ile topluma katma değer sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.Personellerimizin desteği bizi çok mutlu ediyor.Kan sürekli bir ihtiyaç her bireyin ve her kuruluşun Kızılay’a destek olması gerekiyor. Bu ortak bir çabadır” denildi. Kampanyaya Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce ve İş Güvenliği ve Eğitim Müdürü Mustafa Kartal, İnegöl İşletme Müdürü Hasan Ali Yürük’ün yanı sıra CLK Uludağ Perakende Yönetmeni Oğuz Akgünde kan bağışında bulunarak destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<