banner359

UEDAŞ’tan İnegöl’e Kütüphane

23 Mart 2016 Çarşamba 13:22
UEDAŞ’tan İnegöl’e Kütüphane

UEDAŞ’ın “Bi Kitap Daha Aydınlık Bi Hayat” projesi kamsamında İnegöl’ün Şipali Mahallesi’ne yaptırdığı kütüphane hizmete açıldı
UEDAŞ, Şipali İlk ve Ortaokulu’na kütüphane kazandırdı. Okulun bahçesindeki atıl vaziyette bulunan ve bir hafta içerisinde restore edilerek tamamlanan kütüphane törenle hizmete açıldı. Projenin startını İnegöl´den veren UEDAŞ yetkilileri, bu yıl 5 kırsal mahalle okuluna daha kütüphane kazandıracak. Kaymakam Ali Akça’nın da katıldığı törende konuşan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, “Biz UEDAŞ olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri üstlenmeye çalışıyoruz. Bunlardan sağlık, spor, eğitim alanında çeşitli aktiviteleri hayata geçirdik. Eğitim alanında okulumuza, 3 bin kitabın bulunduğu bir kütüphane açarak bu projelerimizi devam ettireceğiz. Bu projemizi sorumluluk alanımız olan 5 ayrı ilçede yapacağız. Açacağımız kütüphaneyle çocuklarımızın ufkunu geliştirmek istiyoruz" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Geçtiğimiz aylarda UEDAŞ tarafından Tahtaköprü’de öğrencilerimize giysi dağıtıldı. projeniz Okullarımıza ve öğrencilerimize yapılan her türlü katkıyı önemsiyoruz. Kütüphane gibi çalışmaları daha fazla önemsiyoruz. Okullarımızda bu tür Kütüphanelerin oluşturulmasıyla öğrencilerimizin daha bilgili olmalarına katkı sağlayacaktır. Hayırseverlerimiz okullar yaparak katkı sağlıyorlar. Okul içerisinde çeşitli birimlerimize desteklerde sağlanıyor. Yapılan destekleri ve yardımları önemsiyoruz. Destek veren kişi ve kurumlarımıza müteşekkiriz” dedi.
Konuşmaların ardından kütüphane hizmete açıldı. Öğrenciler kitap almak için kuyruk oluşturdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<