banner359

Ülkenin beka sorunu var

11 Haziran 2018 Pazartesi 09:45
Ülkenin beka sorunu var

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili adayı Hayati Bedir, “24 Haziran'da memleketin kaderini belirleyecek bir seçim yapılacak” dedi.

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı gerçekleştirilen ziyarete MHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Hayati Bedir, teşkilat mensupları ile dernek üyeleri katıldı. Ziyarette bir konuşma yapan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Saman, “Güzel bir Ramazan akşamında beraberiz. Bu akşamda derneğimizde, İnegöl siyasetinde adından sıkça söz ettirmiş Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi ve Milletvekili adayı Hayati Bedir beyefendi geldiler. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu seçim çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

MEMLEKETİN KADERİNİ BELİRLEYECEK

MHP Bursa Milletvekili adayı Hayati Bedir ise, “Malum iki hafta sonra bir seçim yapılacak. Bu seçimler memleketin kaderini belirleyecek. Bizlerde siyasiler olarak gece gündüz demeden elimizden geldiğince çalışıyoruz. Tabi bizim ilk önceliğimiz İnegöl. Çünkü, burada doğduk, burada büyüdük. Gayretimiz İnegöl için. Memleketimiz yaklaşık 2 yıldan beri çok zor süreçten geçiyor. Bundan iki sene öncesine kadar ülkemizde ağır bir darbe girişimi yaşandı. Bundan hepimiz etkilendik. Allah muhafaza o gece darbe gerçekleşseydi, bugün belki buralarda oturamayabilirdik. O gece Genel Başkanımız seçilmiş hükümetin yanında olduğunu açık açık beyan etti. O gece kimse ortalıkta yokken, Devlet beyin çıkıp, ‘Biz buradayız’ demesi herkese cesaret olmuştur. 15 Temmuz bu memleket için bir felaket gecesiydi. Ama hamdolsun, Yaradan'ın lütfu ile o gece hainler başaramadılar. O gece bir darbe girişimi değil, aslında bir işgal girişiminde bulundular. Yaklaşık 1.5-2 yıldan beri, devletimiz hainlerden temizlenmeye çalışılıyor. Memleketin içinde yaşanan durum ortada. Algı yapıyorlar, battık, bittik demeye çalışıyorlar. Geçen hafta dövizle ilgili algı operasyonu yaptılar. Battık, bittik edası ile ortalığı ayağa kaldırdılar. Bu memleket dövizle kurulmadı, bu memleket şehit kanı ile kuruldu. Bir sene önce sizlerin oyları ile bir referandum yapıldı ve seçim sistemi değişti. Bu sistemde baraj artık yüzde 50+1 oldu. Yüzde 51 alan devleti yönetecek ama bugün ki şartlara baktığımız da hiçbir siyasi parti bu oyu alamıyor. Buda otomatik olarak kendiliğinden ittifakları ortaya çıkardı. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak, AK Parti ile birlikte ittifak kurduk ve Cumhurbaşkanı adayımızın sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledik. Ancak, bizler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy istiyoruz. Milletvekilliği seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisine oylarınızı istiyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi'nin 35 milletvekili ile mecliste neler yaptığını görüyoruz. Bugün Milliyetçi Hareket Partisi 35 milletvekili ile memlekete yön vermeye çalışıyor. 24 Haziran'da memleketin kaderini belirleyecek bir seçim yapılacak” dedi.

TEK MİLLETVEKİLİ MAAŞI ALMAYAN KİŞİ BAHÇELİ'DİR

“İşsizlik giderilir, para kazanılır ama vatanı kaybedersek her şeyi kaybederiz” diyen Bedir, “Bugün Milliyetçi Hareket Partisi olarak, seçim beyannamesini ortaya çıkardı. Bu beyanname Devlet beyin sizlere sözüdür. Bugün mecliste tek Milletvekili maaşı almayan kişi Devlet Bahçeli'dir. Bugün üniversiteden öğretim görevliliği maaşını da, kız öğrencilere bağışlıyor. Siyasete girip de, serveti azalan tek liderdir. Kendisini memleketine adamış bir liderdir. Seçim beyannamesinde her vatandaşımızı mutlu edecek maddeler var. Burada çiftçilikle uğraşan ağabeylerimi görüyorum. Çiftçimizin derdi var. Mazot pahalı, ilaç pahalı, gübre pahalı, sulama da ki elektrik çok pahalı diyor çiftçimiz. Çiftçimizin kullandığı mazottan, vergi kaldırılacak. Nakliyecilerimiz de mazottan dert yanıyor. Taşımacılık yapan arkadaşlarımızın da mazot alımında vergileri kaldırılacak. Taşımacılık yapan şoförlerimize yıpranma payı getirilecek” diye konuştu.

MEMLEKETİMİZİN BİR BEKA PROBLEMİ VAR

Bedir, “Bugün birileri bizlere Batı eli ile İstiklal Marşı'nı tekrar yazdırmaya çalışıyor. Avrupa, ABD'nin tek düşmanlığı Müslüman Türk'edir. Hepimiz Anadolu coğrafyasına geldik. 100 sene önce Anadolu coğrafyasının sınırları 30 milyon kilometrekarelik alandı. Küçüle küçüle, 787 bin kilometrekarelik Anadolu coğrafyasında kaldık. Bugün burayı da elimizden almaya çalışıyorlar. Buna türlü algı operasyonları yaparak, yapmak istiyorlar. Memleketimizin bir beka problemi var. Bugün Anadolu'da ki zenginlikler hepimize yetecek kadar var, ama fırsat vermiyorlar. Biz her şeyin milli olmasından yanayız. Geçen sene Suriye'de El-Bab'a girdik. Şehitler verdik orada. Türk bir coğrafyaya girerek orada kanını akıtırsa, orayı vatan yapar. Bugün El-Bab bizim valimiz tarafından yönetiliyor. Biz eğer El-Bab'ta, Afrin'de başarılı olduysa, devletimizin ürettiği milli silahlar sayesinde başarılı olduk. Savaşta düşman değil, silah, ekmek dahi vermez. Birileri bunu baltalamaya çalışıyor. Birileri orada mücadele eden Paşamızın apoletlerini sökeceğini söylüyor. Bugün bu insan Kuzey Irak'ta harekatta. Birileri memlekette bir şeyler satacağını söylüyor. Millete ait olanı satma yetkisi sadece millete aittir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<