banner359

Ülkü Ocakları duyarsız kalmadı

29 Nisan 2019 Pazartesi 15:47
Ülkü Ocakları duyarsız kalmadı

Son günlerde yaşanan çocuk istismarlarına tepkiler artarken; bir tepki de İnegöl Ülkü Ocaklarından geldi. İdam çağrısının yapıldığı etkinlikte; yoldan geçen çocuklara pamuk şekeri dağıtıldı.

İnegöl Ülkü Ocakları, Sani Konukoğlu Camisi önünde ‘Çocuk istismarına hayır’ adlı basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını okuyan Başkan Alparslan Demir, sıkça duymaya başladığımız kadın cinayetleri ve çocuk istismarı üzerine toplumda oluşmaya oluşturulmaya başlanan korku psikolojisini yıkmak adına etkinlik düzenlediklerini söyledi.

İnegöl’de duyarlı ve bilinçli ailelerle tüm Türkiye’ye mesaj verdiklerini aktaran Demir, “Geçtiğimiz günlerde üzücü bir haber aldık. Bu haber hepimizin malumu olan 5 yasındaki bir kız çocuğuna yapılan iğrenç ve insanlık dışı harekettir. Ve bu şerefsizliğin cezasız kalmaması ve çocuklara genç kızlarımıza ve bütün kadınlara karşı yapılan her turlu istismarın bizim nezdimizde karşılığı idamdır ve idamın geri getirilmesini İnegöl Ülkü Ocakları olarak istiyor ve destekliyoruz. Bizler için kutsal ve kıymetli olan kadınlarımıza yapılan ve yapılması noktasında haberini aldığımız her türlü pislik ve rezalete en sert şekilde cevap vereceğimizi ve Büyük Türk devletinin kuvvet birimlerine bu noktada yardım edeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz.”

“Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin de dediği gibi idama karşı çıkan ya teröristtir yada tecavüzcüdür. O sebeple bizde diyoruz ki biran önce idamı meclise getirin. Artık sokaklarda çocuk cıvıltısını oyun seslerini duyalım onlarla beraber oyunlarına katılıp eskiden mahallelerden yükselen çocuk seslerine tekrar kavuşalım. İnegöl Ülkü Ocakları olarak Türk devletine ve hükümetine bu noktada güveniyor, idam için gerekli her adımı atacaklarını bekliyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından aileleriyle birlikte yoldan geçen çocuklara pamuk şekeri ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<