Ülkü Ocaları İl Başkanından İnegöl'e Ziyaret

28 Aralık 2017 Perşembe 16:50
Ülkü Ocaları İl Başkanından İnegöl'e Ziyaret

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Kasım Güler, ilçe ziyaretleri kapsamında Ülkü Ocakları İnegöl İlçe teşkilatını ziyaret etti. 

Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Kasım Güler ve yönetim kurulu üyeleri,  ilçe ziyaretleri kapsamında Ülkü Ocakları İnegöl ilçe teşkilatını ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. 

Çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Kasım Güler, Ülkü Ocakları İnegöl İlçe teşkilatı mensuplarına uyuşturucu ve çeşitli kötü alışkanlıklar ile ilgili uyarılarda bulunarak,  uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkların, terör örgütlerinden bir farkının olmadığını belirterek, teşkilatların kendisini tüm ahlak dışı olaylardan koruması gerektiğinin altını çizdi. Çalışmaları beğenerek takip ettiğini söyleyen Güler, teşkilat mensuplarına başarılar diledi. 

banner380

Daha sonra konuşan Ülkü Ocakları İnegöl İlçe başkanı Yücel Erim ise, İnegöl’ün seçkin STK ve gençlik hareketlerinden biri olduklarını belirterek, “ İnegöl’de her alanda varlığımızı gururla gösteriyor ve geçmişten aldığımız feyiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnegöl’de yaşayan tüm genç kardeşlerimizin sorunlarını düşünüyor, isteklerini görüyor ve dava şuurundan ayrılmadan programlar tertipliyoruz. Mukaddesatımızdan, atalarımızdan,tarihimizde,kültürümüzde hiçbir zaman kopmadan, ülkücü olmanın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Genç kardeşlerimiz ile birlikte spordan,kültüre, sanattan,tarihe, eğitimden,bilime her alanda başarı için mücadele ediyor ve hamdolsun o başarıları da görüyoruz.  Ayrıca 13 Ocak tarihinde ilçemizde bir konser tertip edeceğiz. Bu konsere tüm ilçe halkımızı, genç kardeşlerimizi davet ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<