Ülkücü gençler Başbuğ için koştu

21 Kasım 2017 Salı 15:08
Ülkücü gençler Başbuğ için koştu

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Koşusu 'nda İnegöl Ülkü Ocakları 3. oldu. 

banner380

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un talimatları ile her yıl düzenlenen Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Koşusu yarışmasına, Ülkü Ocakları'nın il temsilciliklerinden sporcular katıldı. Yarışmaya Bursa'yı temsilen İnegöl Ülkü Ocakları katıldı.  Düzenlenen yarışmada, İnegöl Ülkü Ocakları bünyesinde yetişen Uğur Demir yarışmada 3. oldu. 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, " Kültür,Sanat, Siyaset,Tarih gibi bir çok alanda faaliyetlerini yürüten İnegöl Ülkü Ocakları spor'da da başarısını her geçen gün arttırarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Kalıplaşmış anlayışlardan öte, eğitime,bilime,sanata ve spora değer veren bireyler ile ülkemizin geleceği için çalışıyor ve bu mücadele azmini genç arkadaşlarımıza kazandırıyoruz. Geçtiğimiz günlerde genel merkezimiz tarafından düzenlenen Başbuğ Alparslan Türkeş Gençlik Koşusu yarışmasında İnegöl Ülkü Ocakları bünyesinde yetişen Uğur Demir kardeşimiz 3.lük derecesini almıştır. Ben değerli kardeşimi tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
InegölülküOcakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<