banner359

Ülkücü gençlikten şehitliğe ziyaret

İnegöl Ülkü Ocakları Ortaöğretim teşkilatı İnegöl Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. İnegöl Garnizon Şehitliğini ziyaret eden İnegöl Ülkü Ocakları üyeleri şehitlikte temizlik yaptı. Şehitlerin kabirleri başlarında Kuran­ı Kerim okundu, dua edildi.

17 Şubat 2015 Salı 18:50 2015-02-17 20:52:11
Ülkücü gençlikten şehitliğe ziyaret

İnegöl Ülkü Ocakları Ortaöğretim teşkilatı İnegöl Garnizon Şehitliğini ziyaret etti. İnegöl Garnizon  Şehitliğini ziyaret eden İnegöl Ülkü Ocakları üyeleri şehitlikte temizlik yaptı. Şehitlerin kabirleri başlarında Kuran­ı Kerim okundu, dua edildi.

İnegöl  Ülkü Ocakları Ortaöğretim Başkanı Alper Pakoğlu “Gül koklayıp Vatanı gül yerine koyan aziz şehitlerimiz. Vatanım¬ız, Milletimiz, Bayrağ¬ımız için canlarını feda etmişlerdir. Vatanım¬ızın her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış ve bugünlere güçlü, bağımsız bir Türkiye olarak gelmiştir. Tarihi şan ve şerefle dolu bir milletiz. Atalarımız vatan, millet ve inançları uğrunda her türlü zorluğa göğüs germiş, gerektiğinde canlarını vermekten çekinmemişlerdir. Bizler de Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’ndaki şu tavsiyesine dikkat ederek sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz: “Bastığın yerleri toprak diyerek geçme, tanı Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı Verme, dünyaları alsan da bu cennet vatanı.” 

Bu sorumluluk ve bilinçle bizler İnegöl Ülkü Ocakları Ortaöğretim Masası Birimi olarak Vatan için, Bayrak için, Millet için Ezan-ı Muhammed için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu vesile ile gençliğimizi maneviyata özümüze dönmeye davet ediyoruz. Ve Mersin Tarsus’taki kardeşimiz Özge Can ARSLAN’ a yapılan ahlak dışı saldırıyı kınıyor ve lanetliyoruz “ dedi.





Son Güncelleme: 17.02.2015 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<